”Rakas hääpäiväkirja…”

”Rakas hääpäiväkirja…”

Hääpäiväkirjaa tämä blogi enemmän alkaa muistuttaa, kun postaukset koostuu lähinnä ”hei pitkästä aikaa” -postauksista. Vähän hääbloggailun idea häviää, kun aina uusi postaus alkaa noilla sanoilla. 😛 Mutta no, eip voi mittään.

Hääsuunnitelmia on paljon viime aikoina pohdittu (ja stressattu), eikä vähiten siksi ettei kutsukortteja ole vielä(kään) lähetetty. Mutta jotain iloa tästä blogistakin: jos uskot olevasi kutsuttuna häihin, laita 11.2.2017 kalenteriin, kutsut seuraa pian perässä!

Kutsuja on suunniteltu ja ne on osittain jo tilattunakin (esittelen ne kunhan ovat saapuneet kutsutuille), mutta suunnitelmia vähän hidasti se, että taas on pistetty suunnitelmia hyrskynmyrskyn. Häitä ei sentään ole siirretty (hehe), mutta juhlapaikkaa sen sijaan kyllä. En nyt sen kummemmin lähde availemaan syitä, mutta yleisesti kokemamme sekaannusten ja hämmingin (ja sen myötä stressin) takia päätettiin säästää hermojamme ja vaihtaa juhlapaikkaa kun siihen vielä on mahdollisuus. Eli siis kun kutsut ei vielä ole postissa.

Uusi juhlapaikkamme on Utran Uittotupa Joensuussa, joka on varmaan se hintavin ravintola täälläpäin. Mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaa vahvasti siltä, että hinta tosiaan vastaa tasoaan, joten ei kirpaise ihan niin paljoa. Hintaeroa edelliseen paikkaan ei paria sataa enempää ole, joten ei tässä konkurssissa ihan hirveästi budjettia notkauta enää.

Suurempia muutoksia kokonaisuuteen ei kutsujen viivästymisen lisäksi tule, toki koristeita joudutaan nyt miettimään hieman uusiksi. Winter wonderland -teemasta luovutaan (koska tanssisali ja ruokasali on nyt samassa tilassa, niin pitäydytään siinä herkemmässä kultateemassa). Sen sijaan uusi tila antaa  mahdollisuuksia esimerkiksi kattokoristelun suhteen, joten jonkinlaista kattovalohärpäkettä on varmaan luvassa. Uusi paikka on enemmän industrial -henkinen, kun edellinen oli ehkä vähän perinteisempi. Vähän tekisi mieli muuttaa koristeluita enemmän green gold nature -henkisiksi, koska tuonne ne aika kivasti sopisi, mutta katsoo nyt.

Nyt kun häät alkaa uhkaavasti lähenemään, tuntuu tarkemmin koristeluista kirjoittaminen liian intiimiltä. Tähän saakka ne olleet yleistä höpinää ja ideoita, mutta nyt kun ideoita pitää alkaa konkreettisesti toteuttamaan, en ihan kaikkea halua enää paljastaa. Saa jäädä jotain vieraillekin yllätykseksi. Ja eipähän tule turhia odotuksia, jos suunnitelmat lässähtääkin innon ja motivaation takia, haha.

Kulunut kesä ja syksy on olleet melko stressintäyteiset, mutta onneksi tuleva talvi näyttää hieman vähästressisemmältä. Joten toivottavasti häätohinat pääsee kunnolla alkamaan nyt häiden lähtölaskennan alkaessa! 🙂 Enää 3 kuukautta jäljellä iiiiks!

banner(2)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ””Rakas hääpäiväkirja…”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s