Siellä, täällä, joka puolella köynnös

Siellä, täällä, joka puolella köynnös

Viime aikoina hääkoristeluiden osalta esiin tuntuu nousseen erilaiset köynnökset erityisesti pöytäasetelmissa. Toki erilaisia köynnöksiä on pöytäkoristeluiden osalta ollut esillä aina (esimerkiksi murattikiekurat 2000-luvulla), mutta nyt ne tuntuu nousevan taas ihan trendiksi asti – tai ainakin tulevaksi sellaiseksi. Eikä ihme, upealtahan tuo ylipursuava rönsyily näyttää!

koynnokset

koynnos

ylempi alempi

Ja turha varmaan sanoa, että itsekin niistä kovasti innostuin, ja ennestään kun pääsin testailemaan ensimmäistä kertaa meidän pöytäkoristeita ja tulin siihen tulokseen, ettei pöytäkoristelu vaadi mitään erityistä tehosteväriä (siis sitä jo valittua burgundyä), vaan kulta, blush pink -akseli toimii loistavasti. (Pöytäkoristelusta tarkempaa postausta lähitulevaisuudessa ehkä tulossa jos jaksan ja muistan.) Tykkäsin myös yllättävän paljon pöytäkoristeiden puunsävyistä, ja aloin miettimään puun sävyjen korostamista niin koristeissa kuin Louhessa itsessään.

Jossain vaiheessa vähän karsastin juhlapaikan 80-lukuista puuintoilua, mutta nyt sekin näyttää ihan kivalta. Oikealla koristelulla puunsävyt ja luonnollisuus sopii sinne varmasti loistavasti, eikä esimerkiksi puutuoleja ole mitään syytä peittää kököillä tuolihupuilla – vaikka jossain vaiheessa sellaistakin harkitsin.

huhmari-sisa

Louhi

koynnos-haa koynnos-haat

Luonnollisuuden myötä tuollaiset köynnökset sopisivat loistavasti Louhen ruokailusaliin ja toisivat aavistuksen väriä ilman varsinaista ”väriteemailua”. Koko pöydän koristelu köynnöksellä ei välttämättä innosta, mutta pöytien päissä köynnösasetelmat toimisivat loistavasti tuolla tavalla alas laskeutuen.

Eli, jos et voi peittää sitä, korosta sitä! Ja aloinpa jopa miettimään, tarvitsisiko nuo pöydät lainkaan perinteisiä pöytäliinoja, vaan oisko tuollainen rönsyävä köynnös pöydän päässä + pitkä kaitaliina (paljaalla pöydällä) kivempi ratkaisu, muuutta ehkä hylkään koko ajatuksen ja tyydyn ravintolan liinoihin suosiolla ennen kuin homma karkaa taas käsistä. 😀

kaitaliina

ylempi alempi 

elegant-white-lace-table-runner-for-wedding

Vaikka kivaltahan nää näyttäis, mitähän nää maksais Ikeassa… 

banner(2)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Siellä, täällä, joka puolella köynnös

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s