Missä nyt mennään -oksennuspäivitys

Missä nyt mennään -oksennuspäivitys

Kolmisen viikkoa edellisestä päivityksestä, ja oon useamman kerran sen jälkeen palannut tänne blogiin ajatuksella ”mitähän sitä nyt sitten kirjoittais…” Tuntuu ettei mitään järkevää päivitettävää ole, koska mitään kovin jännää uutta asiaa ei ole: kaikista suunnitelmista oon kirjoitellut joskus vuosi pari sitten, ja nyt ne tulee déjà-vuna uudestaan eikä niistä kirjoittaminen oikein inspaa. Lisäksi tulee vähän yksinkertainen olo, kun näkee itse listauksena mitä kaikkee tähän häähössötykseen liittyy. Että enkö nyt oikeasti keksi parempaa tekemistä kuin listata näitä ylös.

Mutta toisaalta, onhan tää hääblogi, eli mitään varsinaisesti tärkeää tai yhteiskunnallisesti merkittävää asiaa tänne ei muutenkaan tule kirjoitettua, joten ei liene niin vakavaa.

Tykkään kirjoittaa postauksia, joista lukijat mahdollisesti saa jotain inspiraatiota omien häiden suunnitteluun ja siksi pelkästään omista suunnitelmista/hankinnoista kirjoittaminen tuntuu tyhmältä. Että ketä ne nyt muka kiinnostaa. Mutta ehkä ne  kiinnostaa. Ja toisaalta, en näköjään saa mitään muutakaan kirjoitettavaa tänne ennen tätä ”missä nyt mennään” -postausta, joten kai sellainen on kirjoitettava. Eli tässäpä lyhyt selostus siitä missä mennään:

louhi-ilta_DSC3120-2-e1422873498568

Louhi

Juhlapaikka Louhi (aiemmat suunnitelmat pitää yhä paikkansa, ja niistä voit lukea täältä.) Muutoksena tulee se, että varattiin juhlatila käyttöömme myös perjantaiksi koristelua varten. Juhlapaikka siis toimii yksityiskäyttöön varattavana ravintolana, joten jos joku olisi varannut paikan perjantaiksi, olisimme päässeet koristelemaan vasta lauantaiaamuna. Tai siis kaasot ja bestmanit ois paniikissa laittaneet hallaharsoa kattoon ja heitelleet käpyjä ympäriinsä winter wonderland -teemaa varten. Not gonna happen. Vaikka suurella todennäköisyydellä varausta perjantaiksi ei olisi tullutkaan, ei asiasta nyt ainakaan tarvitse stressata ja voin rauhassa suunnitella mahdollisimman näyttävää winter wonderland -teemaa. Budjettiinhan tämä tietenkin vaikutti ja lisäkustannusta tuli 200 euroa (normaalikustannus olisi ollut 450e, mutta sain hintaa neuvoteltua (=tingittyä) vähän pienemmäksi juuri siitä syystä, että suurella todennäköisyydellä sitä varausta ei olisi edes perjantaille tullut).

1_JOENSUU_5_12_2012_pekka_piiparinen

juhlasali

Onni ja sen juhlasali 

Vihkipaikka Taidemuseo Onni – aiempiin suunnitelmiin ei oikeastaan muutoksia, vihkiminen yhä taidemuseolla.
Tähän liittyen cocktail hourEdelleen haluaisin kovasti sen järjestää vihkimisen jälkeen, jotta kuvauksista vapautuvat vieraat (ryhmä-/perhekuvat otetaan siis heti vihkipaikalla, koska talvella se ei oikein muuallakaan onnistuisi) voisivat seurustella keskenään ja seurustelu olisi mahdollisimman luontevaa. Ilman sitä lasia kädessä se menee mielestäni helposti sellaiseksi ”no mitäs nyt sitten tapahtuu” -pälyilyksi, mutta kuohuviinilasin ja pienten tarjottavien kanssa tilanne olisi rennompi. Mutta tähän pitäisi siis palkata joku ulkopuolinen. -> Lisästressiä ja lisäkustannuksia. Ja varsinkin jos cocktail hour sisältää niitä cocktailtarjottavia: kuka ne tekee, missä säilytetään (kylmäketju), kuka tarjoaa? Plaaah….  Ilman cocktail houria vihkiminen olisi todella helppo, mutta toisaalta aika ankea vaihtoehto. Joten siihen varmaan kuitenkin päädytään.

Vihkiminen Ei muutoksia. Samaa vihkijää kysytty, mutta vielä ei varmistunut (koska laitoin viestin just äsken).
– Vihkimiseen livemusiikin esittäjä uupuu vielä, pitäisi konservatorioilta kysellä sellistiä tai viulustia tai muuta vastaavaa.

Valokuvaaja Ei muutoksia, yhä Marko Laukkarinen. Varattuna.

Videokuvaaja Tätä ei viimeksi oltu varattu lainkaan (kyselyitä tosin tehtiin), joten sinänsä tulee nyt uutena asiana. Oon siis ehdottomasti päätynyt panostamaan videokuvaajaan (hinta n. 1000-1200e). Vieläkään ei varattuna, mutta olen laittanut tarjouksia menemään.

Bussikuljetus, ei varattuna mitään. Todennäköisesti sama suunnitelma, eli vieraille tarjolla kuljetus Joensuun keskustasta juhlapaikalle (noin 25km). Takaisinpäin ei kuljetusta, sillä juhlapaikalla mahdollisuus olla yötä ja vaikea tietää kuinka moni olisi kyytiä edes vailla. Pohdin sitäkin, pitäisikö ilmoittautumisen yhteydessä kysyä kuinka moni olisi bussikuljetusta vailla, sillä vieraita on listalla tällä hetkellä (vain) n. 60 ja mikäli suurin osa kulkee omalla autolla, ei välttämättä bussikuljetusta ole järkevää järjestää. Mutta tällä asialla ei onneksi liene kovin kiire.

Häämatka. Ei varattuna, mutta katseltuna. Kirjoittelen näistä suunnitelmista tarkemmin myöhemmin.

Illan aktiviteetteja:
Bändi Ei muutoksia. Sama bändi, Suklaamunat (nimestään huolimatta oikeesti kuulemma toosi hyviä). Varmistettu päivä mutta ei vielä varattu.
Tulitaiteilija (tai ilotulitus). Ei vielä varattu, mutta yksi vaihtoehto selvitetty.

Muuta:
– Kampaaja, ei varattuna eikä edes vaihtoehtoja mietitty.
– Meikkaus, ei varmistettu.
– Hääpuvun muutostyöt vailla tekijää. Ainakin hihoihin tulee muutoksia (esiteltykin ideana täällä) ja pukua pitää hieman kaventaa. Joensuussa vähän heikko ompelimotarjonta (tai oon vaan nirso), ja kauemmas saakka en tiedä viitsinkö pukua viedä.
– Mahdolliset juomat cocktail houria varten. Eli Tallinnan reissu tiedossa (taas). Edellisetkin juomat on vielä juomatta…
– Juhon puku, selvittää asian varmaan itse jos muistaa ja jaksaa.
– Kaasojen mekot, kovasti oon katsellut mutta vielä taitaa uupua.
– Koristeita tarvitaan lisää, mutta suurin osa onneksi hankittuna. Näistäkin kirjoittelen tarkemmin myöhemmin.
– Kutsukorttien tilaaminen ja info-nettisivujen suunnittelu uupuu vielä täysin.

discopallo

Esimerkiksi tällainen tärkeä hankinta tuli tehtyä. Mielikuvana oli sellainen villisti pyörivä ja samantien joraushalut herättävä glittersäihke, mutta jostain syystä hitaasti pyörivä pallo herätti ennemminkin säälinsekaiset tunteet ja mielikuvat keskipäivän karaokehetkestä. Mutta ehkä se vaan vaatii sen oikean tunnelman toimiakseen! 

Mutta kokonaisuutena mielestäni alkaa paketti olemaan kuitenkin ihan kohtuuhyvin kasassa – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja kahdesti suunniteltu on vielä paremmin tehty! 

Oli varmasti nyt maailman tylsin postaus evö, mutta ehkä ensi kerralla jotain jännempää!

Kivaa viikonloppua ❤

banner(2)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Missä nyt mennään -oksennuspäivitys

  1. Bussikuljetus on hyvä! Meillä oli 45:lle vieraalle ja juhlapaikka 35km:n päässä keskustasta majoituksesta. Pyydettiin ilmoittautuminen kyytiin samalla, kun ilmoittivat pääsevätkö häihin. Tosin tästä huolimatta osa lähti omilla autoillaan pois hääpaikalta ja kyytiläisiä oli yöllä vain puolet sovitusta määrästä 🙂

    Liked by 1 henkilö

    1. Hyvä kuulla! Ja pitääpä tosiaan varautua tuohon, ettei kuljetukset välttämättä pidäkään.. Oliko teillä muuten jotain ”ohjelmaa” kuljetuksen ajaksi?

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s