Kukkuruu – hää-ähky (ehkä) ohi!

Kukkuruu – hää-ähky (ehkä) ohi!

Peek a boo!

”Et oo blogia päivitellyt” -kommentteja on tullut sieltä ja täältä, eikä ihme. Onhan tää blogi nähnyt julkaise-nappulan viimeks tammikuussa. Yhden ”comeback”-artikkelin kirjoittelin joskus maaliskuussa ajatuksena, että oisin alkanut taas kirjoittamaan, mutta sen julkaisunapin painaminen oli yllättävän vaikeaa – eli artikkeli odottaa yhä tuolla luonnoksissa. Kun on pitänyt blogitaukoa näinkin pitkään, kasvaa julkaisukynnys ja kirjoittamisen aloittaminen uudelleen aika isoksi. (Tieteellisestikin diagnosoitu ilmiö nimeltä bloggaajan syndrooma, tunnetaan myös nimellä ”valkoisen sivun” -syndrooma.) Varsinkin kun mitään järkevää syytä tauolle ei varsinaisesti oo ollut: ei vaan kiinnostanut, häät eikä blogi. Ja koska blogin idea on ollut alun alkaen selkeyttää ajatuksia itselleni, en kokenut sen suurempaa tarvetta rueta blogia väkisin päivittämään. (Toivottavasti teitä vakkarilukijoita on silti vielä jäljellä ❤ )

Mitään varsinaista syytä päivittelytaukoon ei siis oo ollut, lukuunottamatta lievää isoa hää-ähkyä. Eli esimerkiksi parisuhde kukoistaa ja voi hyvin, ja ostettiinpa lopputalvesta oma asuntokin, jonka takia pinterestin selailu kevättalvella suuntautui enemmän interior hakusanoihin wedding-sanojen sijaan. Joten kaikkinensa ajatukset on olleet aika pitkälti muualla kuin häissä. Ja vaikka hääbloggaaja -statuksesta virheellisesti usein päätellään, ei hääbloggaaminen tarkoita elämän omistamista häille. Tää hääblogi on vaan eräänlainen päiväkirjatyyppinen projekti, joten haudanvakavuudella en tähän kirjoittamattomuuteen tai häiden suunnittelemattomuuteen jaksa suhtautua.

Tai onhan nää häät kolkutellu takaraivossa ajatuksella ”pitäis” (:varata, päättää, hankkia jne), mutta oon ahdistunut pelkästä ajatuksesta järkätä mitään konkreettisempaa – onhan näitä häitä toki suunniteltu nyt kohta kaks vuotta, joten pieni hää-ähky tässä vaiheessa lienee ihan ok. Ja koska mitään suunnitelmia ei häiden eteen tehty, ei tänne bloginkaan puolelle ollut mitään kirjoiteltavaa.

Mutta nyt! 

Hääpäivä on vihdoin päätetty! (Syynä ehkä se, että Juho antoi ukaasin, että joko pian hääpäivä päätetään tulevalle talvelle tai hän menee ja varaa meille vihkiajan samantien. Joten ennen kuin tuo mies tajuaa minkä dingelidongelin kanssa on menossa naimisiin niin ratkaisin tilanteen ja päätin päivän. Yllättävän kärsivällinen Juho kyllä jaksaa olla, itsellä ois tällaiseen dingelidongelitouhuun palanut hermot ajat sitten.)

Suurin osa varauksista ja järjestelyistä on vieläkin aika auki, mutta eiköhän ne tästä järjesty. Suunnitelmathan noudattaa aika lailla täysin niitä alkuperäisiä suunnitelmia (talvihäät, Louhi, taidemuseo, vintageteema, teemavärit jne), joten sinänsä varsinainen suunnittelutyö on jo tehty.

Ehkä se pian iloksi muuttuu!

Nyt ei ois kuin alkaa kääriä hihoja ja konkreettisesti varailla ja laittaa paketti kasaan. Ihan hirmuista hääintoa ei vieläkään oo, mutta pakko kai tässä on alkaa toimimaan. Ja koska koristeita miettiessäni en enää muistanut edes meidän teemavärejä, ajattelin että ehkä on ihan hyvä palata taas blogikirjoittelun puolelle niin saa vähän paremmin kokonaiskuvaa itselle selkeemmäks. Ja toisaalta mitä enemmän tätä häämaailmaa alkaa taas seuraamaan, niin sitä enemmän kiinnostustakin sitä kohtaan näköjään löytyy.

En tiedä oliko tämä nyt kovin selkeä tai järkevä selitys blogitauolle, mutta no can do. Ja hei, eikös jonkun hääbloggaajan pidä osoittaa hääsuunnittelun kaikki puolet? 🙂 

hääblogi 2016, hääblogi 2017

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Kukkuruu – hää-ähky (ehkä) ohi!

  1. jei, mahtavaa! Blogisi on huippu ja tyylisi kirjoittaa! Omatkin häät tulevat talvelle, joten mielenkiinnolla jään/ jatkan blogisi seuraamista 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s