Hääkorvikset ja sormussovittelua!

Hääkorvikset ja sormussovittelua!

Päätin hankkia hääpuvun sovittelua varten sovituskorvikset. Puku on vielä melko raakile puuttuvien hihojen takia eikä siihen lopulliseen hääpäiväfiilikseen vielä pääse. Oikeanlaiset korvikset myös helpottaa kampauksen suunnittelua, joten kurkkasin facebookin hääkirppistarjonnan korujen suhteen.

Lopulliset korvikset ajattelin ostavani etsystä, josta niitä aiemmin oon jo katsellut. En nimittäin uskonut että hääkirppiksiltä tulis vastaan täydellisiä, old glamour -henkisiä roikkuvia timanttikorviksia.

hääblogi, hääkorvikset, hääkorut, timantti

Mutta kuinka ollakaan!

 IMG_1757

Hääkirppiksellä tuli vastaan nämä korvikset, joten pakkohan ne oli tilata maksimaalisen blingbling-määrän takia! Hintaa näille jäi 4 euroa, eli ei juuri mitään. Ja livenä nää on vielä paljon kivemmat kuin kuvassa!

IMG_1752

tässä blingi tulee vähän paremmin esiin

Voikin olla, että nää päätyy ihan lopullisiksi hääkorviksiksi! 🙂 Ihan täydelliset nää ei oo (ei tarpeeksi vintagehenkiset ja toisaalta voi vähän riidellä samppanjan-sävyisen puvun kanssa), mutta saa nähdä! Ainakin budjetin minimoinnin takia houkuttaisi jättää toiset korvikset tilaamatta. Näin näyttävien korvisten lisäksi ei muita koruja tule – sormusta lukuunottamatta.

Toistaiseksi hääbudjetti on pysynyt kohtalaisen kurissa, lähinnä 2hand hankintojen takia. Kaikki häähankinnat, niin asusteet kuin koristeetkin, on olleet kierrätettyjä – mistä oon aika ylpeä! 🙂 (Hääkengät palautin lopulta liian korkean koron takia.)

Sormussovittelua

Budjettia sen sijaan lihottaisi nämä sormukset, joita kävin sovittamassa Timanttisilla Sandberg-koruesittelyssä.

Sormukset on sen takia sekä vasemmassa että oikeassa sormessa, sillä kihlaa pidän vakituisesti oikeassa kädessä, enkä vielä tiedä kummassa kädessä aion vihkisormusta pitää. Kihlaa aion jatkossakin pitää oikeassa nimettömässä, vaikka vihkiä pitäisinkin vasemmassa nimettömässä.

  1.

timanttisormus, sandberg, timantti, hääblogi

timanttisormus, hääblogi, sandberg, timantti

IMG_1918

↑ iiiik

2.

hääblogi, sormus, sandberg, timanttisormus hääblogi, sormus, timanttisormus, 0.30, sandberg

hääblogi

Harmi ettei kuvat tee näille lainkaan oikeutta, blingin määrä oli ihan eri kuin kuvissa! ❤

Nro 1. oli Juhon suosikki ja vaikka se omastakin mielestä oli  ”hienoin”, niin silti tykkäsin enemmän tästä alimmasta yksikivisestä. Hyvä niin, sillä yksikivisen sormuksen olen suunnitellut ostavani, eikä onneksi tarvitse sen suhteen muuttaa taas mieltä (alkaa raskaaksi käymään!)

Tosin yksikiviseen sormukseen haluan kyllä tätä isomman kiven, sillä tuo oli ”vain” 0.30ct ja ei ehkä tarpeeksi överi. Itselleni sormus on se mihin haluan panostaa, ei niinkään esimerkiksi hääpuku. Sormus jää kuitenkin vuosikymmeniksi, toisin kuin puku.

Sormusbudjetti on kuitenkin edelleen noin 1000 euroa, ei siis hätää. 😀 Mutta kiviä muuttamalla ja alennuksen jälkeen ensimmäiselle sormukselle jäisi esimerkiksi hintaa noin 3700 euroa ja jälkimmäiselle 1200e. Tuo 3700 euroa on edelleen liikaa budjettiimme, mutta jälkimmäinen jo menisi.

Lisäksi kokeilin taas tätä Toivomuslähdettä, mutta se ei sykähdyttänyt juuri lainkaan.

hääblogi, toivomuslähde, sormus, timanttisormus, häät,

Sormustietoutta

Myyjä osasi kertoa, että hintaa näistä saisi tiputettua vaihtamalla keskikiven heikompilaatuiseen,  kuitenkin niin että puhtaus pysyisi vielä hyvänä, eli kivi pysyisi lähes yhtä kirkkaana silmillä katsoessa.

Molempien sormusten keskikivet oli luokkaa VS2. Alempaan luokkaan (SI1) vaihtamalla esimerkiksi tuosta 5700 euron sormuksesta tippuisi kuulemma noin tuhat euroa. Eli melko paljon!

timanttisormus, puhtaus, hinta

Tässä melko helppotajuinen kaavio noista timanttien puhtauksista.

Parhaiten näistä pääsee selville katsomalla sormusta luupin avulla. Suosittelenkin pyytämään luuppia lainaan sormusostoksilla ja katsomaan kivet läpi, vaikka silmin ne näyttäisivätkin puhtailta. Lisäksi suosittelen muutenkin perehtymään noihin lappujen tietoihin, että tietää mistä maksaa. Voisin itse asiassa tehdä aiheesta oman selvätajuisen postauksen! 🙂

hääblogi 2016, hääblogi 2017

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Hääkorvikset ja sormussovittelua!

  1. Moi! Ihania timantteja! Minäkin haluaisin tuommoisen oikein ison ja kimaltavan timantin. Huomasin itse että omiin silmiin pystyy todellakin luottamaan, sillä valintani osui aina siihen parin tonnin sormukseen timanttineen. Timanttitietoutta on kyllä todella hyvä opiskella ennen timantin ostoa, ettei tule autoa myytyä ihan turhan päiten. Kannattaa muuten odotella niitä kampanjoita, me saatiin aika hulppea lahjakortti samaan liikkeeseen.

    Tykkää

    1. Moikka 🙂 Pahoittelut, vastaaminen tähän kommenttiin on näköjään jostain syystä jäänyt! Vastaan aina mielessäni, ja kuvittelen että olen vastannut oikeasti 😀 Mutta tosiaan, hyvä on perehtyä siihen mistä se timantin ja sormuksen hinta koostuu – näinhän se menee kaikissa muissakin hankinnoissa 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s