Väriä teemaan?

Väriä teemaan?

Länsimaisen morsiamen ahdinko vol 148…

Kuten tiedätte, niin meidän teemavärit on kutakuinkin beige, roosa ja ruusukulta. Ihania ja hempeitä värejä, mutta ehkä vähän tylsiä? Varsinkin talvihäihin. Käykö niin, ettei kukaan oikeastaan edes muista mitä värejä meidän häissä oli? Pitäisikö talven valkeutta vasten olla vähän enemmän väriä?

ruusukultapinterest

Tämä elämää tärkeämpi pohdinta sai alkunsa pari kuukautta sitten, kun Maria postasi blogissaan kuvia näistä ihanista syyshäistä ja innostuin burgyndystä osana häävärejä.

 punainen-häät (2) punainen-häät (3)
lähde

Ja jatkoa asia sai, kun pari viikkoa sitten lukija-Noora kertoi heidän häävärien olevan kulta ja metsänvihreä. Ja pinterest paljasti, että nehän oli myöskin aivan ihana yhdistelmä! ❤

vihreä-häät

pinterest

Elii, aloin miettimään pitäisikö meidän ottaa kuitenkin hempeään värikollaasiimme mukaan joku tehosteväri (sana tosin tuo inhonväristyksiä ja mielleyhtymiä 2001-vuoteen ja yhden seinän maalaamiseen). 

Tarkoituksena ei olisi vaihtaa teemavärejämme täysin, vaan ehkä hieman muokata ja lisätä sinne yksi näkyvämpi väri, joka toistuisi esimerkiksi serveteissä ja vaikka osassa pöytäkoristeita. Eli just sen verran että värin toistuvuuteen kiinnittää huomiota, mutta ei yliampuvasti. Ainoa ongelma vaan tulee siinä mitä värejä talvihäissä voi käyttää ilman, että korvissa soi joululaulut.

Loogisinta ois tietenkin käyttää hopeaa ja sinistä, mutta jostain syystä tää yhdistelmä ei kolahda itselleni. Koska en tykkää ajatuksena talven kylmyydestä, niin haluan tuoda väreillä lämpöä. Ja nyt vois kysyä, että kuka ääliö valitsee talvihäät, jos inhoaa kylmää. Niinpä.

sininen-hää

pinterest

Sininen olisi loogisuudessaan helppo talvihääväri, eikä toisi joulupukki-mielleyhtymiä burgundynpunaisen tai metsänvihreän tavoin. Kultaan yhdistettynä väri ois hieman lämpimämpi – ja kullan ja sinisen yhdistelmä onkin yllättävän kiva!  ↓

sininen-häät

pinterest

No mutta, thank god meidän häät on vasta yli vuoden päästä ! Ehtii tätäkin pohtia esimerkiksi kandin työstämisen sijaan..

Kertokaa te, jos hyviä ideoita talvihää-väriyhdistelmistä on? 🙂 Ja mitä mieltä, tuoko esimerkiksi burgundy ja vihreä auttamattomasti mielleyhtymät jouluun?

banner(2)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Väriä teemaan?

  1. Burgundy kehiin! Se yhdistettynä hempeisiin sävyihin ei ainakaan minulle tuo joulumielleyhtymiä. Jos värit olisivat vihreä ja punainen keskenään, niin varmaan saattaisi tiptapit alkaa soimaan korvien välissä. Tai sitten ei silloinkaan, kun kontekstina on häät 🙂

    Tykkää

    1. Oo kiitos mielipiteestä! Toi burgundy on kyllä tosi kaunis väri, ja ehkä lempivärini. Nyttenkin neuletakki sitä väriä päällä 🙂 Pinterestissä oli kans tosi kivoja kuvia burgundyn ja metsänvihreen yhdistelmästä, mutta en kieltämättä siihen uskaltais lähteä. Mikä toimii pinterestissä ei välttämättä toimi oikeessa maailmassa 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s