Pikkupikku maalaustelineet

Pikkupikku maalaustelineet

maalaustelineet

14cm x 10cm

Kuten olen kertonut, tulee vihkimiseen taidemuseolle ostamani maalausteline ja siihen kultainen peili toivottamaan vieraat tervetulleiksi tervehdyksen kera. En siis tällaisen pienimuotoisen maalausteline-teeman kohdalla voinut tietenkään astustaa kiusausta nähtyäni nämä pienenpienet maalaustelineet myynnissä facebookin hääkirppiksellä. Näiden hankkiminen meni vähän hömppämorsian-osastoon, sillä en ole ihan varma edes mihin nämä tulevat 😀

Todennäköisesti näihin tulee illan ohjelma tai menu. Tai sitten näihin tulee pöytänumerot. Maalaustelineitä on yhteensä 14 kappaletta, joten riittävät mainiosti kumpaan tarkoitukseen vain. Ja tietenkin nämä jollain sävyllä maalataan/spreijataan, jotta istuu vähän paremmin teemaan.

 

pöytänumero-häät

kuva

menu-häät

kuva

Niiin söpöjä 🙂

Makea Wedding -blogissa on tuore idea pleksilasin käytöstä hääkoristeluissa. Yksi vaihtoehto voisi olla myös se, että jollain maalilla ja hilelakalla laittaisi pleksiin isot numerot ja ne maalaustelineisiin. Tällä tavalla nämä itse maalaustelineetkin tulisivat paremmin esiin eivätkä häviäisi tuonne paperin taustalle.

pöytänumero-häät

kuva

Ihanhan tuo ei istu meidän glamour vintage -teemaan, mutta tosi kiva idea olisi! 🙂

Nyt meillä alkaakin olla jo aika hyvin (ruokasalin) pöytäkoristeiden paketti kasassa. Tanssisalin koristeluhan on sitten vielä ihan oma savottansa…

Kertauksena:

  • nämä maalaustelineet (menulle/ohjelmalle)
  • eripari kynttiläjalat ja
  • eripari maljakot harsokukille (postaus täällä)
  • ehkä puukiekot tai tarjottimet esimerkiksi päätyihin, mutta tästä en ole ihan varma

banner(5)

Ps. Huomenna me käydään pikavisiitillä Helsingissä konserttireissulla. Samalla reissulla piipahdan Lahdessa sovittamassa erästä hääpukua ja ostamassa toivottavasti loput eripari maljakot ja kynttilänjalat 🙂 Heidi antoi vinkin käydä kurkkaamassa Yliopistokadun Eurokangas glitterliinaa varten, joten myös siellä täytyy pyörähtää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s