Tarkentuneita sormushaaveita

Tarkentuneita sormushaaveita

Ensimmäinen konkreettinen asia, jota aloin häihin katselemaan oli sormus. Ensimmäisestä sormussovituksesta saakka oon aika tarkkaan tiennyt, millaisen sormuksen haluan (kuvia ring ring -postauksessa). Eli keskellä yksi isompi kivi ja vierellä rivitimantit mätsäämään kihlaan.

Noo oon nyt vuoden päivät etsiskellyt sitä oikeaa, eikä sitä ole tullut vastaan – ja en usko että tuleekaan. Johtuen siitä, etten ole löytänyt vihkiä, jonka runko mätsäis kiviensä kanssa täydellisesti kihlani runkoon (korkeuden, kivien koon tai kivien istutuksen puolesta). Siksipä olen vähän selkeyttänyt etsintää:

timanttisormus

Tällä kokoa 0.5ct

Eli luopunut sivukivistä ja kasvattanut keskikiven kokoa. Arvelin, että sellainen 0.4-0.6ct vois olla sopiva kiven koko. Onhan se melko kookas, mutta ennemmin laitan ne sivukiviin menevät rahat siihen keskikiveen.

Meikä nyt vaan tykkää isoista timanteista 😀

timanttisormus1

Haluttu yhdistelmä vois siis olla about tällainen (kuva)

Lisäksi tämä on ehkä vähän ajattomampi ratkaisu. Keskikivi+sivukivet on tällä hetkellä aika in, joten myöhemmin ne voi näyttää vähän vanhentuneilta (eihän sillä sinänsä ole väliä jos itse vain tykkää, mutta kuitenkin). Tuohon kaveriksi sopisi hyvin art deco -tyyppinen kapea sormus.

mAGJh2K9ZV1Wl3Jj3ddlY8Q

Tällaista nyt tällä hetkellä, katsotaan mitä seuraavaksi

😀

banner(2)

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Tarkentuneita sormushaaveita

 1. Oi, tuollainen olisi varmasti tosi ihana! Mäkin luovuin keskikivi+sivukivet -sormushaaveesta samasta syystä, että se ei ole ehkä niin ajaton. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos! 🙂 Enää on sen oikean löytyminen budjetista kiinni 😀 Oletko ostanut jo siis sormuksen? Menen bongailemaan blogiasi, onko mennyt ohi. 🙂

   Tykkää

   1. Olen tilannut kultasepältä, sormukseni teetetään 🙂 Teen siitä varmaan uuden postauksen, kun olen päässyt sovittamaan syksymmällä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s