DIY-paperinarupallot

DIY-paperinarupallot

Juu-u, kovasti oli aikomus että mehän ei rueta häiden koristeita näpertelemään, vaan luotetaan siihen ettei ne vieraat edes kiinnitä huomiota hienoihin askarteluihin. Näin sitä mennään… No vieraslahjojen pilttipurkkikarkkirasioista en sentään vielä ole haaveillut. Jos se manian vaihe pääsee yllättämään niin huikatkaa joku kommenttiboksissa että vähemmän on kaunista.

Kaunista on toivottavasti nämä suunnitellut askartelutkin, nimittäin paperinarupallot (vai mahtaako näillä joku oikeampi nimi olla?). Meillehän siis tulee kaksi erillistä tilaa, jotka on tarkoitus koristella aivan eri teemoin (toinen hillitty vintage -teema ruokailusaliin ja toinen vähän yllättävämpi winter wonderland -teema bänditilaan illan bileille). Tuo winter wonderland nyt kuitenkin aiheuttaa sen, että niitä koristeita on pakko askarrella suunniteltua enemmän. Vaikka tilassa saa olla vähän sellaista Liisa Ihmemaassa goes wild -henkeä, niin en halua siitä tilasta silti mitään muovihirvitystä ebay-rojuineen.

lumipallorypäs lumipallot

kuva

467422a316d3fd5d799555f0be3f1770

kuva

hääkoristeet-piha

kuva

Winter wonderland -tilaan sopii mielestäni hienosti nämä pallot; vähän sillai lumipallo-efektiä tuomaan (ja on mielestäni kivemman näköiset kuin esimerkiksi melko in olevat pom-pomit.) En tiedä laitetaanko noiden sisälle valot, vai meneekö ne ihan tuollaisenaan. Jos näitä värjäisi vähän tummemmaksi (esim persikkaiseksi/beigeksi) niin nämä sopis varmaan ihan hyvin ruokasaliinkin ja näillä vois luoda sitten sitä ”yhtenäisen tilan tuntua”, mutta en tiedä onko se edes tarpeen.

Ja koska Juho pahimman ”mie en jaksa järjestää näitä häitä, enkä miettii koristeita tai varata mitään, mie vaan varaan jonkun seuraintalon ja järjestän ihan tahallaan paskat häät” -depressioni (ks. Kukkuu! -postaus) aikana sano, että

”voin kyllä suunnitella häät loppuun ja tehdä vaikka kaikki koristeet työkavereiden kaa, ettei siun tarvii stressata”

pääsee Juho tosiaan tekemään näitä töissä. Niillä on aika paljon luppoaikaa aina välillä työvuoron aikana, joten mikäpä sen parempaa tekemistä kuin pyöritellä tällaisia (plus siellä on tilaa antaa kuivua). Ideanahan on siis pyöritellä liisterissä/liimaseoksessa uitettua paksua lankaa puhalletun ilmapallon ympärille ja laastinarun kuivuttua puhkaista pallo ja tadaa, lyhty. Eli aika iisibiisi pitäis olla 🙂 (Kuvalliset ohjeet löytyy esim täältä)

Kylläpä sitä voi ihminen pitkän tekstin saada yksistä narupalloista… Mutta kivaa alkavaa viikkoa kaikille! ❤

banner(2)

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”DIY-paperinarupallot

  1. Liisteri tai liimaseos taitaa olla oikea sana tuohon kovettamiseen? Laastin kanssa pitäisi varmaankin olla paksumpaa rautalankaa, ettei pallo valahda ja laasti murene. Saattaisi tulla aika hienot.

    Tykkää

    1. Totta! Kiitos korjauksesta 🙂 Muutin tekstiinkin. Muistelen, että oisin nähnyt joskus kynttilätuikkuja tehdyn vastaavalla tekniikalla laastista, ja ne oli kyllä hienot, karun ja herkän yhdistelmä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s