Vihkipaikan koristelu

Vihkipaikan koristelu

Fiilistelykuvia vihkipaikalta –postauksessa esittelin kuvia vihkipaikalta. Tässä postauksessa esittelen hieman ajatuksia vihkipaikan koristelusta. Koristelu täytyisi hoitaa vihkipäivänä, joten isoja koristeluita ei kannata tehdä – sillä joudumme maksamaan myös koristeluajasta: tuntiveloitus taidemuseossa on siis 95e/tunti (aukioloaikojen aikana, sen ulkopuolella enemmän). Itse vihkitilaisuutta varten joudumme ottamaan melko varmasti 2 tuntia, jotta vihkiminen ja valokuvien otto salissa saadaan hoidettua ilman kiirettä. Koristeluihin ja järjestelyihin menee tämän lisäksi varmasti tunti.

Mainitsin viimeksi, että takaseinällä olevat penkit meidän täytyy siirtää tilasta toiseen huoneeseen edellisenä päivänä (ymmärsin, ettei tästä siis veloiteta mitään), mutta meidän käyttöön tulevien penkkien asettelu paikoilleen tulee tehdä varmaankin juhlapäivänä. Mutta 50 penkin asettelu tuskin vie kauaa (bestmaneilta?)

Koristukset ovat onneksi sellaisia, ettei niille oikeastaan tarvitse tehdä muuta kuin asettaa paikalleen, niitä ei siis tarvitse ripustaa/kiinnittää mihinkään. Ja ainakin toistaiseksi museon henkilökunta on ollut niin ystävällistä (kehoittanut esimerkiksi käymään aina halutessani paikkaa katsomassa ja suunnittelemassa), että uskon että koristeita voi käydä kokeilemassa paikalleen jo ennen vihkipäivää, joten vihkipäivänä ne voi vain asettaa suunniteluille paikoille.

unnamed8 unnamed7

Katseet vierailla siis todennäköisesti tuohon ekan kuvan päätyseinään ja toka kuva jää selän taakse

Mutta itse koristelusta:

Jokin kyltti voisi olla osoittamassa vihkipaikan suuntaa vieraille esimerkiksi ala-aulassa (jos sen sinne saa laittaa, muutoin sitten juhlasalin edustalle), vaikka siihen maalaustelineeseen aseteltuna:

maalausteline-taulu

klik

Vihkisaliin tuolien väliin haluaisin asetella käytävämaton. En tosin tiedä mistä sellaisen löydän (googlailu ei ole tuottanut tulosta), mutta olen miettinyt ajaisiko joku tukeva kangas saman asian, tähän tyyliin:

 käytävämatto-häät

Matolle tulisi myös ruusun terälehtiä valmiiksi ripoteltuina (eli kukaan morsiustyttö/-poika ei niitä heittelisi).

Vihkipöydän/-alttarin eteen tulee kaksi torniruusukoristetta (jotka varmaan askartelen esimerkiksi suodatinpaperista, aitoja kukkia ei ainakaan tuota varten kannata hankkia)

käytäväasetelmat käytäväkoristeet

1 2

Lisäksi haluaisin, että vihkimisen aikana joku kävisi sytyttämässä sydämen muotoon asetellut ulkotulet ja taidemuseosta poistuessaan ne näkyisivät tältä tasanteelta:

portaikko1

Tämä yläkuvan portaikko on siis 1 ja 2 kerroksen välissä

unnamed10

(tästä yläkuvasta siis näkyy paremmin, millainen alue siinä alla on, mihin ne ulkotulet tulisi)

sydän-häät

Ulkotulet näkyisivät siis näin, mutta lumen päälle aseteltuina (ja ehkä puolet noista ulkotulista) 😀

Näillä koristuksilla luulisi pärjäävän, on museo itsessään sen verran hieno paikka! 🙂

banner(5)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Vihkipaikan koristelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s