Time to shine: hampaiden valkaisu

Time to shine: hampaiden valkaisu

my-time-to-shine

1

Todella typerällä otsikolla varustettu postaussarja alkaa! Kokoan tähän time to shine -osastoon eri kaunistautumisjuttuja, joita morsian voi toteuttaa ennen hääpäiväänsä. Eli samalla kaavalla kuin hot or nor -perinnepostaukset. Tulossa ainakin go fat go -dieetin arviointia, hääkynsistä, hiuksista ja niin edelleen. Mutta ensimmäisenä hampaat.

Lähes jokainen morsian haluaa varmasti olla hääpäivänään kauneimmillaan ja siitä osoituksena useat erityisesti morsiamille suunnatut ulkonäön fiksaus -konstit, kuten erilaiset morsiusdieetit. Näkisinkin tärkeimpänä hääpäivän ulkonäön tekijänä vartalon (ja sitä oikein korostavan hääpuvun). Mutta sen jälkeen tulee tietenkin hymy! Ja hymyyn liittyen hampaat (wau mikä aasinsilta).

time-to-shine1

2

Hääpäiväksi haluan punaiset huulet, joten hampaiden on syytä olla valkoiset. Sitä ne onneksi jo ovatkin, sillä olen niitä valkaissut (tosin viimeksi vuosi tai kaksi sitten). Pihinä ihmisenä en tietenkään hammaslääkärissä, vaan kotona. Muutama vuosi sitten pinnalla olivat Crest-hampaidenvalkaisuliuskat, jotka itsekin hypen takia ostin. Luin näistä tuolloin paljon kokemuksia ja ne olivat todella positiivisia. Sen sijaan hammaslääkärivalkaisuista luin mielipiteitä laidasta laitaan ja usein teho oli kuulemma melko heikko. Joten ajattelin ainakin kokeilla näitä liuskoja sen sijaan, että maksaisin noin 200 euroa mahdollisesti tehottomasta hammaslääkärikäynnistä. Lisäksi nämä ovat (tai ainakin olivat) Yhdysvaltojen ostetuin hampaidenvalkaisukeino kotona. Tilasin omat liuskani IsoSmile -nettikaupasta, hinta taisi olla noin 50 euroa (alvia/tulleja ei mennyt).

Crest-3D-Whitestrips

3

Huom seuraava ulkomuististani, tarkista tarkat tiedot itse ennen käyttöä: Käyttö on melko helppoa: paketissa on yksittäispakattuina liuskat ylä- ja alahampaille molempia 1 kpl/vuorokausi. Liuskat asetetaan kuivatuille hampaille ja annetaan olla puoli tuntia-tunti.  Se, kuinka monta päivää liuskoja pidetään riippuu siitä minkä valkaisutuloksen haluaa, itse taisin käyttää viikon. Eri lopputuloksiin on eri vahvuiset liuskat, tehokkaampia pidetään pidempään ja ne ovat hieman ytympiä (voi vihloa enemmän). Vihlontaa voi siis esiintyä, mutta mielestäni se oli ihan siedettävää.

Crest-liuskat

Tämä kuva otettu tänään ja aika valkoisethan nuo ovat. Ennen-kuvaa ei ole, mutta ero on kyllä huomattava. Täyttä ”Crest-kuuria” en siis usko tarvitsevani, mutta mielenrauhani vuoksi muutaman päivän voisin liuskoja pitää lähempänä häitä. 🙂 Viimeksi olen käyttänyt näitä vuosi tai kaksi sitten, joten usein tätä ei tarvitse tehdä. Tosin en polta enkä juo punaviiniä (ja päivittäiset mustikatkin olen vaihtanut pensasmustikoihin), joten hampaani eivät pääse paljoa tummumaan. Kahvia ja teetä kyllä juon. Käytän lisäksi ajoittain valkaisevaa hammastahnaa, joka poistaa pahimmat tummentumat. Joskus olen kokeillut myös harjata ruokasoodalla, jota väitetään hammaslääkärienkin suosittelevan, mutta itse suhtaudun tuohon aika varauksella (lähinnä kiillettä ajatellen).

Toki näissäkin on varmasti omat riskinsä ja kaikille nämä eivät sovi, mutta itselleni kyllä ja sen perusteella voin suositella! 🙂

article-0-1326D4FA000005DC-374_634x473

lähde

Alahampaani ovat sitten sarjaa vinksinvonksin, mutta eipä niitä onneksi kukaan huomaa jos ei esittele 😉 Ja mielestäni valkaisu pelastaa paljon myös muiden kauneusvirheiden osalta. Kyllähän vinotkin hampaat kauniimmilta valkoisena näyttävät.

banner(5)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s