Canva – ole oman elämäsi graafinen suunnittelija

Canva – ole oman elämäsi graafinen suunnittelija

Taannoin kutsukorttipostauksessa pohdin eri vaihtoehtoja kutsukorttien hankkimiseen (itse tekeminen, teettäminen, tilaaminen valmiina) ja sanoin päätyväni todennäköisesti tilaamaan kutsut valmiina ja melko simppeleinä, sillä kutsut ovat meille ehdottomasti budjetin pihistä-osiossa. Nyt olen kuitenkin tutustunut Canvaan, joka ehdottomasti saa harkitsemaan kutsujen suunnittelemista itse:

”Canva makes design simple for everyone. Create designs for Web or print: blog graphics, presentations, Facebook covers, flyers, posters, invitations and so on –. ”

Tässä muutamia pikaisesti tehtyjä esimerkkejä:

 kutsu2

Teatteri-henkeä

kutsu1

Tässä aiemmin puhumani suunnitelma kahdesta pässistä sarvet toisiinsa tarttuneina (kauriitahan nuo taitaa olla, mutta lähelle!)

kutsu7

kutsu8

Kuviin voi liittää omia valokuvia (tai tarjolla olevia), erilaisia kuvia, käyriä, tekstejä jne. Canvaa voi tietysti soveltaa myös menu-/ohjelmapohjiin, paikkakortteihin ja niin edelleen. Vaihtoehdoiksi on näköjään tullut myös uutena valmiita hääkutsupohjia, jotka sinänsä sellaisenaan jo käyvät valmiiksi kutsuiksi, kunhan muuttaa päivämäärät ja tiedot.

Kyseessä on (peruskäytöllä) ilmainen ohjelma käytettäväksi joko netissä tai vaikka padi-sovelluksella ja käyttö on todella helppoa. Canva tarjoaa valmiiksi eri kokopohjia, esimerkiksi valmiita valokuvakokoja joten jatkokäyttö on helppoa. Valmiit kuvat saa itselleen vapaasti käytettäväksi ja tulostettaviksi. Edullisimmillaan kutsut siis saisi tilaamalla ne valokuvina vaikka ifolorilta, eli kutsuille ei jäisi kyllä juuri mitään hintaa. Tosin itse varmaan tilaisin ne johonkin pohjaan lisättynä tjsp, sillä ihan vain valokuva tuntuu vähän turhan paljaalta.

kutsukortit

Toki esimerkiksi näillä kirjekuorin sisään tulevilla ”envelope liner” -glitterpohjilla saisi kutsuihin näyttävyyttä vaikka itse kutsu olisikin yksinkertainen. Mutta täytyy perehtyä lisää eri tapoihin painattaa kutsut niin saa tästä vaihtoehtosta kaiken irti! 🙂

Ps. Meille tulee tänään tasan neljä vuotta ensikohtaamisestamme! 🙂 Ei ole hajuakaan milloin aloitimme aikuisten oikeesti seurustelemaan, joten tämä ensitapaaminen on siis ainoa vuosipäivämme. Tänään ainakaan ei päivää sen enempää juhlisteta molempien töiden takia, mutta ehkä sitten viikonloppuna 🙂 Ja btw, kokeilin äsken samaa mekkoa, joka oli päälläni kun tavattiin ja se mahtui heittäen päälle! 😀 Olen tarkoituksella mekon säästänyt ja taidan säästää jatkossakin, voi sitten aina tarkastaa onko päässyt kiloja liikaa kerääntymään, hahaa. 🙂

banner(5)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s