Jotain sinistä

Jotain sinistä

Nimittäin auton muodossa. Juho osti itselleen projetiksi -73 kuplan ja tosiaan melkoinen projektihan tuo on – vielä ei elonmerkkejä näytä käynnistymisen osalta 😀 Ehkä siis aikaisintaan ensi kesäksi valmistuu. Eli hääautoa siitä ei todennäköisesti meille tule, mutta oishan tuo aika söötti 😉

kupla73

Juho on tietysti hankinnasta ollut tämän viikon aivan onnessaan, mutta itse olen ahdistellut tämän viikon hääjärjestelyitä. Mikään ei nyt tunnu menevän nappiin niiden osalta.

Melkein varman videokuvauksen kanssa temmotaan vielä, vihkimisasia aiheuttaa ahdistusta ja nyt rupesin ahdistelemaan häiden ajankohdasta (onko talvihäissä ihan liikaa ongelmia). Juttelin pitkästä aikaa erään vanhemman sukulaiseni kanssa, joka on luonteeltaan juuri niin vanhan kansan jäärä ihminen kuin voi olla. No hän puolitosissaan kyseenalaisti lähes kaikki valintamme: häiden ajankohdan (siksikö kylmä helmikuu, ettei mahdollisimman moni pääsisi paikalle?), siviilivihkimisen ja Juhon kirkkoon kuulumattomuuden (no kyllähän se vain yleissivistykseen kuuluu, että kuuluu kirkkoon vaikka ei asiaan uskoisi) ja mitähän vielä. Tiedän, ettei näitä heitetty aivan tosissaan eikä tällaisia kommentteja pidä tosissaan ottaa, mutta harmittaahan se. Itse käyttää aikaa ja vaivaa siihen, että tilaisuus on kiva ja erityisesti vierailla olisi mukavaa ja sitten tulee arvosteluja kaikista valinnoista.

No ainakin se kirkastui, että teki niin tai näin niin aina joku nurisee tai jollekin ei kelpaa. Joten hyvä muistutus siitä, että parasta tehdä aina niin kuin itse haluaa, onpahan edes joku tyytyväinen. 😀 Kompromissiratkaisuilla sen sijaan kukaan ei välttämättä ole.

Ja yhdessä ryhmässä eräs morsian kirjoitti, kuinka hänen äitinsä ja mummonsa tuohtuivat sinisistä hääkengistä ja tarjoutuivat vaikka maksamaan valkoiset, koska siniset on kamalat – joten omat ongelmansa varmasti jokaisella hankalien vieraiden kanssa. 😉 En olisi kyllä uskonut ennen ”häämaailmaan” tutustumista, kuinka tiukassa käsitykset on siitä kuinka häiden kuuluisi mennä. Että varmasti saa vielä kuulla sieltä ja täältä, miten meidänkin pitäisi tehdä. 😀

Kulissien takaa

sateenkaari

Eilen lauantaina Joensuussa näkyi tällainen 🙂 (kuva by siskoni Reetta)

Onneksi nämä ”häämurheet” on aika kevyitä murheita ja muuten elämässä pyyhkii hyvin: itselläni alkoi viikon talviloma (kyllä, talviloma) ja Juholla on menossa eka viikko kesälomaa ja vielä on ensi viikko jäljellä. Itse vietän oman kesälomani heinäkuussa, joten yhteistä kesälomaa meillä ei sen enempää valitettavasti ole. Mutta  Juholla on vain töitä (eikä siis opiskelua Lappeenrannassa) niin sekin on jo ruhtinaallisesti enemmän yhteistä aikaa kuin yleensä! 🙂 Koulu on Juholta tältä keväältä päätöksessä, itse tahkoan vielä yhtä ruotsin kesäkurssia, mutta muuten kesä kolkuttelee jo. Yritän kesäksi vähentää hieman töitä, mutta saa nähdä kuinka onnistuu.

Lisäksi aloitin pari viikkoa sitten toimimaan vapaaehtoisena SPR:llä nuorten ystävätoiminnassa ohjaajana. (Toiminnasta täältä: ”Suomen Punaisen Ristin tavoitteena on tarjota vuorovaikutuksen mahdollisuuksia ja sosiaalista tukea erityisesti niille, jotka ovat vaarassa jäädä yksin ja kaipaavat yhteyttä muihin ihmisiin. Ystävätoiminnalla vahvistetaan ihmisten hyvinvointia ja lisätään yhteisöllisyyttä”.). Olen siis mukana kehittämässä toimintaa ja mukana yhdistämässä ystäviä ja vapaaehtoisia, lisäksi toimin itse vapaaehtoisena ystävänä. Kesä menee ilmeisesti toiminnan osalta ”puoliteholla”, mutta syksyllä jatkuu toiminta aktiivisempana. Käykää ihmeessä tutustumassa sivuihin, toiminta kiinnostaa. 🙂

Lisäksi liikuntakärpänen on päässyt taas puremaan, ollaan aloitettu ystävän kanssa yhteiset ulkotreenit. Ja on muuten tehokkaat! Ruokapuoleenkin on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota, mutta yritän ihan tietoisesti mennä vähän rennommalla otteella kun aikaa vielä on. Töitä tään kropan kanssa saa kuitenkin ennen mekkosovitteluja tehdä. Lisää hääkuntoremontista kerron myöhemmin omassa postauksessaan.

Kirjaston lainahistoriani ei todellakaan yleensä sisällä chick lit:iä, mutta näköjään tuleva lomaviikko ja hääjärjestelyt yhdistettynä näyttää tältä:

kirjoja

Tällainen postaus tällä kertaa, eihän tässä mitään kummempaa sisältöä ollut, mutta toivottavasti aina ei tarvitsekaan 🙂

banner(2)

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Jotain sinistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s