Hääpäivän korut

Hääpäivän korut

Hääpäivänä huomion vie tottakai sormeeni päätyvä jäätävän kokoinen timanttisormus, joten sen kaveriksi on puettava vähintään näyttävät korvakorut. Jos korvakorut ovat näyttävät, ei niiden kanssa mielestäni kannata käyttää näyttävää kaulakorua.

Itse suosin joko näyttävä kaulakoru+nappikorvikset- tai näyttävät korvakorut+pieni kaulakoru -komboa. Ja koska itselleni todennäköisesti tulee olkaimellinen hääpuku, ei kaulakorua välttämättä tarvitse lainkaan.

Kuvat etsy

Näistä voisin ottaa vaikka vaikka, kuten suurimmasta osasta etsyn korviksista muutenkin. Näiden hinnat 15-50e, en tiedä meneekö se pihistä vai panosta -osastoon, mutta ei mielestäni vielä överihinnoissa kuitenkaan. Ja näistä maltillisimmat menee kyllä loistavasti vielä myöhemmissäkin juhlissa.

Eniten viehättää nuo kultaan taittuvat korvikset, esim alhaalla keskellä ja siniset korvikset ylhäällä oikealla. Olisi se ”jotain sinistäkin” hoidettuna 🙂

Kuvat etsy backdrop-kaulakorut & tavalliset

Kaulakoruista ei mikään vielä sytyttänyt tarpeeksi, mutta tuollainen ”backdrop” kaulakoru ajatuksena kylläkin! Koska puku on selästä avoin (ja mielellään melko matalalle) voisi tuollainen backdrop sopiakin todella hyvin. Joko tuollaisena itsessään näyttävänä koruna (kuva 1) tai sitten vasta lähellä huomattavana yksityiskohtana (kuva 4).

Hiuskoruja en todennäköisesti aio laittaa (parempi lisäillä tuota todennäköisesti kaiken eteen, katotaan vaan niin nää hillityt suunnitelmat muuttuu gipsy-häiksi tässä häähössötyksen edetessä 😀 ), mutta jonkin siron rannekorun kyllä.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Hääpäivän korut

  1. Hyvin samanlaisia ajatuksia kuin minullakin 🙂 ihania nuo kaikki keräämäsi kuvat! Ja backdrop-koru sopisi varmasti tosi kauniisti avoimen selän kanssa.

    Tykkää

    1. Kiitos, hyvä maku meillä siis! ;D Kauniiden kuvien kerääminen helppoa, kun etsy tarjoaa niin hyvät mahdollisuudet siihen! Ja tässä vaiheessahan se selailu on huippua, kun kaikki vaihtoehdot avoinna eikä vielä stressiä asiasta 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s