Häälaukku – check niinku Chanel

Häälaukku – check niinku Chanel

kuva(3)

Koska yritän kaikessa arkipukeutumisessa panostaa laatuun määrän sijaan, arvelin, että voisihan se häälaukkukin olla sellainen, jota sitten vuosienkin päästä vielä voi vielä käyttää eikä vain sen yhden päivän ja sitten myydä pois. Ja mikäs sen parempi laukku kuin Chanel. 😉 Uuteen 1500-2000 euron laukkuun ei olisi todellakaan ollut rahaa (eikä kyllä oikeasti haluakaan laittaa sellaista summaa), joten kun vahingossa bongasin tämän laukun käytettynä murto-osalla uuden hinnasta huomasin tilaisuuteni tulleen. Kunto oli alunperin melko huono, joka tietysti selittää edullisen hinnan. Lampaannahka oli kuitenkin hyvässä kunnossa (likainen, mutta ehjä), joten arvelin että puhdistuksella ja maalauksella se olisi paljon parempi. Otin siis aika ison riskin, mutta se kannatti.

Puhdistuksen jälkeen laukku on entiseen verrattuna kuin uusi! Lähempi tarkastelu tottakai paljastaa, ettei laukku ole uusi, mutta ei sitä kyllä 30 vuotta vanhaksi uskoisi siltikään. 🙂 Ja jos se tähän saakka on kestänyt hyvänä, niin eiköhän se kestä vielä useamman vuosikymmenen. Jos tarkempi kuvaus puhdistusoperaatiosta kiinnostaa, voin siitä kirjoitella lisää myöhemmin.

 

kuva(2)

Paperikassi on puhtaan valkoinen, joten siitä voi verrata väriä. Ihan puhtaan valkoinen laukku ei siis ole vaan taittaa hieman beigeen. Nappulasta ja kastehelmen tuikusta voi verrata kokoa. Laukun otan kyllä käyttöön vasta hääpäivänä, joten siihen saakka se saa majailla kassissaan.

Ihanaa kun tällaisia turhia ostoksia ja niiden tärkeyttä voi perustella itselleen häillä. 😀

”Men are a luxury. Not a necessity.”
– Cher

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s