Kampaus & meikki

Kampaus & meikki

Koska pukua ei vielä ole, ei varsinkaan kampausta voi tai kannata vielä valita. Tyyli on kuitenkin melko hyvi selvillä, joten jonkinlaista mietintää kampauksen ja meikin suhteen voi kyllä jo tehdä. 🙂 Alla esimerkkikuva hääpuvun tyylistä.

Hääpuku1
En ole ihan varma haluanko hiukset auki vai kiinni. Toisaalta esimerkiksi ylläolevaan pukuun sopii hienosti nuttura, mutta toisaalta se saattaa omaan makuun olla vähän liian ”rouvamainen”. Toisaalta nuttura on melko varma, sen lässähtämistä ei tarvitse pelätä kuten kiharoiden kanssa. Tässä kuitenkin muutama inspiskuva:

Näistä ensimmäinen Alban kuva vois hyvinkin olla todennäköinen vaihtoehto. Harmi vaan, että tuollaiset laineet eivät ole helpoimmasta päästä saada onnistumaan ja pysymään koko päivää. Toka on ”ihan kiva”, ja kolmas ehkä hieman liian pliisu.

Näistä ensimmäinen Alban kuva vetoaa myös meikin puolesta: tummat huulet ja sopivasti korostetut silmät.

GILASBURY3

vintage-makeup-2

bridal-beauty-inspiration-wedding-makeup-ideas-retro-red-lips__full

bridal-hair-and-makeup1

Koska kyseessä on talvihäät, voi mielestäni meikkiä olla aavistus enemmän kuin kesähäissä. Ei esimerkiksi tarvitse pelätä hikoilua ja meikin valumista. Tosin itkusilmät molemmissa yhtä suuri vaara molemmissa. Kesähäissäkin meikkiä oltava tarpeeksi, ettei se kuvissa jää valjuksi. Häiden ajaksi otan todennäköisesti volyymiripset, onpahan heti häiden jälkeen häämatkallekin valmiina ne. Ystäväni on luvannut niin halutessani hoitaa meikkauksen, joten meikkiä on siis onneksi mahdollisuus kokeilla useasti. 🙂 Sama ystävä meikkasi myös vanhojen tansseihin, joten osaavissa käsissä onneksi.

Kuvat 1 2 3 4 5 6 7 8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s