Talvihäät

Talvihäät

Eli meille on siis tulossa talvihäät ensi helmikuussa. Jostain syystä en ole ikinä ajatellutkaan vakavasti muita häitä kuin talvihäitä. (Tähän väliin: Juho oli myös nopeasti idean kannalla, kuten myös muiden ehdottamieni ideoiden kanssa. Jo hyvissä ajoin J sanoi, että ”pääasia että pääsen rakkaimpani kanssasi naimisiin, oli häiden teemana sitten kulta vai hopea”. Ja sanoi oikeasti, hyvin se osaa sanansa valita. 😀 Siksi puhun pääasiassa, omista suunnitelmistani/ideoistani/whatever, en siis jaksa lisätä kaikkeen me tai meidän mielestä. 🙂 Mihinkään en pakota, ja uskaltaa se mielipiteensä sanoa onneksi.)

Ja asiaan. Talvihäiden (pätee myös kevät-/syksyhäihin) plussalistaus:

  • Tunnelma! Kynttilät, valot, pimeys, hiljaisuus, lumi, kylmyys (ei siis märkänä valuva selkä tai hikiviikset), kaikki sopii mielestäni paremmin talvihäihin. Tunnelmaa kesähäihin on esimerkiksi kynttilöillä, ilotulituksilla tai valoilla vaikeampi saada, kun eihän ne edes kesällä näy. Lukuunottamatta hyttyssavun tulipesää…
  • Ei-sesonki. Bändi, valokuvaaja, paikka ym. on mahdollista saada ensinnäkin edullisemmin, mutta myös todennäköisemmin. Eli jos on se unelmien kirkko tai hääpaikka, niin todennäköisemmin saat sen haluamasi ajan talvella kuin sinä heinäkuun toisena lauantaina. (Siksi ei myöskään kannata välttämättä suosia otollisia päivämääriä (1.5.2015, 1.6.2016 jne.) koska niitä muitakin pareja on silloin enemmän liikkeellä. Kannattaa huomioida myös pikkujoulukausi talvihäiden osalta.)
  • Ei-sesonki pätee myös vieraiden kiireisiin. Kesälomalla ihmisillä on suomalaiseen tapaan kiire mökille, ja vaikka kaikki mieluusti häihin tulevatkin niin tällainen turha kuukausi, kuten helmikuu on mielestäni kuitenkin oivallinen vaihtoehto häille.
  • Keli. Ei tarvitse miettiä onko ne hikiviikset +30 asteessa tai sataako vettä. Todennäköisesti talvella on lunta ja kylmä – ainakin kylmä.
  • No siinä tärkeimmät, talvihäät on pop! 🙂

”So it’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. We’re gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day…”

Juho Ryan Gosling, The Notebook 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s